Over deze site

Disclaimer

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat.

Auteursrechten

De op deze website gepubliceerde ontwerpen en logo's vallen onder het copyright van FeekDesign (voor zover van toepassing). Verveelvoudiging, gebruik en/of openbaarmaking, anders dan voor eigen niet-commercieel gebruik, zijn zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van FeekDesign niet toegestaan. De code op deze website is vrij beschikbaar en te gebruiken (GNU/GPL).

Op welke browsers werkt deze site?

De site van FeekDesign is gemaakt op basis van de huidige standaarden en getest met Mozilla Firefox, Safari en Explorer. De site werkt op de nieuwste besturingssystemen van Apple (OS X) en Microsoft (Windows). Desondanks kan het voorkomen dat uw specifieke combinatie van hard- en software problemen geeft. De website is geoptimaliseerd voor de browsers die open standaarden respecteren (W3C).

Ontwerp site

Deze site is uiteraard ontworpen door FeekDesign.nl. De site wordt gegenereerd en beheerd met behulp van TYPO3. TYPO3 is een inhoud beheersysteem (CMS) voor het onderhouden en beheren van websites en wordt gepubliceerd onder de GNU/GPL oftewel de General Public Licence. Deze Open Source software is daarom geheel gratis te gebruiken.